International Socca Federation

Interantional Socca Federation združuje države s celega sveta, ki igrajo nogomet na manjših površinah (5+1, 6+1, 7+1 in 8+1).

Leta 2017 ustanovljena mednarodna zveza združuje strokovno znanje vodilnih v nogometni industriji na najzanimivejših mednarodnih tekmovanjih v nogometu na manjših površinah oz. malem nogometu. Zveza prireja svetovna in evropska prvenstva ter ISF Ligo prvakov.

ISF medse sprejema članice, ki so na lokalnih tleh uspešne in dokazujejo, da profesionalno vodijo svoje lige ter spodbujajo velik krog ljudi k rekreaciji.

Mednarodno močna zveza ISF ima tudi svetovno znane ambasadorje, kot so Ronaldinho, Ryan Giggs, Roberto Carlos, John Terry, Michael Owen, Mark Clattenburg in mnogi drugi.

Slovenska malonogometna zveza je bila kot ena izmed prvih držav povabljena v mednarodno zvezo, pristop pa je na redni letni skupščini februarja 2018 tudi uradno potrdila.

Slovenska malonogometna zveza ima licenco za tekmovanje na vseh prvenstvih, ki jih organizira International Socca Federation.