Pokal turnirja v Nadlesku v Loški dolini v roke domačinov, ekipi Rožnik Stepp

Na dan državnosti, v soboto, 25. junija 2016, je pod organizacijo Športnega društva Nadlesk v Športnem parku v Nadlesku v Loški dolini potekal že 21. tradicionalni turnir v malem nogometu.

V štirih skupinah je med seboj tekmovalo dvanajst ekip, po večini iz Loške doline, pa tudi iz Cerknice, Loškega Potoka in okolice Kočevja. Lanskoletni zmagovalci NK Kostel so morali priznati premoč že v skupini, in sicer ekipama Loške doline in cerkniške Boce Juniors. Zanimiv in nogometno napet dan je bil v četrtfinalu uspešen za dve cerkniški ekipi Dolenja vas in Boca Juniors ter dve dolinski, Loška dolina ter Rožnik Stepp, ki so se nato pomerili v polfinalu. Boca Juniors je s 3:1 izločila Dolenjo vas, Rožnik Stepp pa z 2:1 Loško dolino. Za tretje mesto sta se v devetmetrovkah pomerili Dolenja vas in Loška dolina, Cerkničani pa so bili uspešnejši s 6:5. V finalu so se pomerili domačini Rožnik Stepp in Boca Juniors, ki pa je klonila s 4:1. Pokal so tako letos vzdignili domačini.

Najboljši strelec turnirja je bil Matjaž Skopec iz ekipe Boca Juniors. Najboljši igralec turnirja je bil Žan Cankar iz ekipe Rožnik Stepp, iz iste ekipe pa je naslov najboljšega vratarja pripadel Draženu Tomacu. Turnir, ki je vsako leto dobro organiziran, se je tako tudi letos zaključil uspešno, vroče ozračje pa so v dnevu ohladile tudi dežne kapljice.

ŠD Nadlesk se zahvaljuje vsem, ki ste pripomogli pri turnirju ter omogočili, da je organizacija potekala kar se da gladko. Prav tako velika hvala ekipam in igralcem ter že sedaj vabljeni na turnir prihodnje leto. Da bo še bolj uspešen in še bolj obiskan.

Obilico kakovostnih fotografij s turnirja najdete tukaj.