Četrtfinalne tekme 3. sezone Lige ENA

Ljubljana, 8. april 2019 – S četrtkom se začenjajo prve četrtfinalne tekme 3. sezone slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA, ki jo s strani Slovenske malonogometne zveze (SMZ) vodi Simon Detellbach. V izločilne boje so se uvrstile štiri gorenjske ekipe (NK Begne, Smola, ŠD Ribno in Elmont Bled), tri pomurske (Teksas bar Videm, KMN Krajna, ŠD Arko Ključarovci) ter ena dolenjska (Meniška vas).  

V četrtek bodo ljubitelji malega nogometa lahko spremljali tri tekme. Najprej se bosta ob 18. uri v Dolenjskih Toplicah pomerili ekipi Meniška vas in ŠD Ribno. Ekipa Meniške vasi je v lanskoletni sezoni izpadla iz tekmovanja v skupinskem delu, ŠD Ribno pa so postali prvaki v 1. sezoni lige, v lanskoletni pa so v finalu izgubili proti ekipi ŠD Asi – Lok orodjarstvo.

Ob 19.30 bo v Radovljici sledil obračun med Elmont Bled in ŠD Arko Ključarovci. Tudi Elmont Bled je ena izmed ekip, ki je v lanski sezoni izpadla že v skupinskem delu, a se je letos vrnila še močnejša in še odločnejša. ŠD Arko Ključarovci v letošnji sezoni v skupinskem delu niso nanizali poraza in so se gladko zavihteli v izločilne boje.

V Krajni pri Murski Soboti bo ob 20. uri potekal obračun med KMN Krajna in NK Begne. Tudi NK Begne v skupinskem delu niso izgubili niti ene tekme in gredo na gostovanje v Pomurje samozavestni. KMN Krajna je novinec letošnje sezone, skupinski del pa so končali tik pod ekipo Teksas bar Videm.

V petek bo ob ob 19.30 potekala še tekma med NK Smola in Teksas bar Videm. NK Smola so stari znanci Lige ENA, Teksas bar Videm pa bo motiviralo to, da če bodo napredovali v finale, ga bodo igrali prav na domačih tleh ob podpori navijačev.

 

Spored prvih četrtfinalnih tekem 3. sezone Lige ENA:

 

Meniška vas – ŠD Ribno

četrtek, 11. april 2019, ob 18.00

Suhor pri Dolenjskih Toplicah

 

Elmont Bled – ŠD Arko Ključarovci

četrtek, 11. april 2019, ob 19.30

Radovljica

 

KMN Krajna – NK Begne

četrtek, 11. april 2019, ob 20.00

Krajna

 

NK Smola – Teksas bar Videm

petek, 12. april 2019, ob 19.30

Radovljica