Kdo bo veteranski prvak sezone 2015/16 v Ravenski ligi?

Jutri, v soboto, 23. aprila 2016, bo v veteranski ligi ZKMN Ravenska liga odigran 18. krog prvenstva. Ekipi Športno društvo Černelavci in ŠD KMN Bulls Črnci pri Apačah bosta odigrali derbi prvenstva, ki bo najverjetneje določil prvaka sezone 2015/16.

Ob trenutni formi obeh moštev, kljub še 7 krogom do konca prvenstva in nekaterih težkih nasprotnikih, je namreč pričakovati, da bi oba nasprotnika do konca prvenstva dobila preostale tekme. S tem se seveda ne strinjajo ostale ekipe, ki bodo vsekakor poskušale zagreniti življenje enim ali drugim.

ŠD Černelavci imajo 2 točki prednosti in bodo derbi odigrali pred domačimi gledalci, kar je vsekakor prednost, vendar pa ne gre pozabiti, da so edini letošnji poraz in obenem izgubo edinih treh točk doživeli ravno proti ekipi ŠD KMN Bulls. V jeseni je bilo v Črncih pri Apačah 3:0 za domače.

Slovenska malonogometna zveza vas vabi, da si ogledate zanimivo tekmo to soboto, ob 18. uri, v Športno-rekreacijskem centru v Černelavcih. Prav tako vas vabimo, da si ogledate ostale tekme veteranske in članske tekme Ravenske lige!

ŠD KMN Bulls