Koroška Brcliga aktivna tudi pozimi

Koroška Brcliga, liga malega nogometa, ki je tudi članica Slovenske malonogometne zveze, pozimi ne počiva. Skupaj s ŠTKM Radlje in Športno zvezo Radlje organizirajo zimsko ligo v malem nogometu. Kot pravi vodja lige Alojz Turjak, poteka zimska liga že več kot deset let, letos pa so se pridružili tudi veterani. Z zimsko ligo 2016/2017 zaključujejo 4. februarja, takrat pa bodo dobili članskega in veteranskega prvaka.  

Člani

Člani so razvrščeni v dve skupini, A in B, v vsaki je 6 ekip. Trenutno v skupini A na lestvici vodi ekipa ŠD Klošter – Gradbeništvo Jani s 15. točkami, sledi ji ekipa KMN Vuzenica z 10. točkami, z eno točko manj pa zaseda tretje mesto ekipa KMN Ribnica na Pohorju. V skupini B na prvem mestu s 13. točkami dominira ekipa Baby Center Radlje, na drugem mestu je ekipa KMN Havaji, na tretjem pa Okrepčevalnica Olga – Kapla 1.

Zimska Brcliga skupina A člani 2017

Zimska Brcliga skupina B člani 2017

Veterani

Sedem veteranskih ekip je razdeljeno v skupini A in B. V skupini A se za prvo mesto skupine potegujejo 3 ekipe, prva je trenutno Paris Caffe Brezno. Skupina B pa šteje 4 ekipe, na prvem mestu so Market Hribček Josipdol.

Zimska Brcliga skupina A veterani 2017

Zimska Brcliga skupina B veterani 2017

Zaključni turnir zimske Brclige

V soboto, 4. februarja 2017, bo potekal zaključek zimske lige s polfinalnimi in finalnimi tekmami. Znan bo članski in veteranski zmagovalec sezone 2016/2017. Vabljeni.

Zimska Brcliga 2017

Okrepčevalnica Kapla 1 in KMN VuzenicaOkrepčevalnica Kapla - 1 in KMN Vuzenica_2017

Ludo društvo Radlje in Baby Center RadljeLudo društvo Radlje in Baby Center Radlje

ŠD Klošter – Gradbeništvo Jani in Agencija Mori OžbaltŠD KLOŠTER-GRADBENIŠTVO JANI in AGENCIJA MORI OŽBALT