[Liga ENA] Iz skupine A v četrtfinale ŠD Černelavci in KMN Videm Gostilna pri Antonu

Ljubljana, 7. oktober 2016 – Včeraj so se zaključile tekme 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA v skupini A, v kateri so se za napredovanje v četrtfinale potegovali pomurski ekipi ŠD Černelavci in KMN Videm – Gostilna pri Antonu. Tretja ekipa ŠD Filovci je žal pred začetkom tekmovanja odpovedala nastop v Ligi ENA. Obstoječi ekipi sta se najprej pomerili v Černelavcih, 28. 9., nato pa še na povratni tekmi v Vučji vasi, 6. 10. Prvi na lestvici so s 4 točkami ŠD Černelavci, drugi pa KMN Videm – Gostilna pri Antonu z 1 točko. Obe ekipi napredujeta v četrtfinale, ki bo spomladi 2017.

Četrtfinale (pomlad 2017):

ŠD Černelavci (A1) : Bubka bar Gofar Brežice (D2)

ŠD Ribno (D1) : KMN Videm – Gostilna pri Antonu

 

Rezultati medsebojnih tekem v skupini A in strelci:

ŠD Černelavci 4:2 KMN Videm – Gostilna pri Antonu (v Černelavcih)

strelci: Darko Pavel (2×, ŠD Černelavci), Simon Pavel (ŠD Černelavci), Grega Vurcer (ŠD Černelavci), Marko Karnet (KMN Videm – Gostilna pri Antonu), Darko Zorko (KMN Videm – Gostilna pri Antonu)

KMN Videm – Gostilna pri Antonu 4:4 ŠD Černelavci (v Vučji vasi)

strelci: Marko Karnet (2×, KMN Videm – Gostilna pri Antonu), Damijan Kaučič (KMN Videm – Gostilna pri Antonu), Damir Lovrec (KMN Videm – Gostilna pri Antonu), Darko Pavel (ŠD Černelavci), Simon Pavel (2×, ŠD Černelavci), Sašo Radulovič (ŠD Černelavci)  

Za ŠD Černelavci sta najuspešnejša strelca Darko Pavel in Simon Pavel – oba s tremi zadetki, za KMN Videm – Gostilna pri Antonu pa je s tremi zadetki najuspešnejši Marko Karnet.

ŠD Černelavci

ŠD Černelavci

KMN Videm – Gostilna pri Antonu

KMN Videm

Fotografije tekme iz Černelavcev 

Fotografije tekme iz Vučje vasi 

Več na: https://smz.si/liga-ena/