OZKMN Puconci pokalni prvaki Pomurja - mali nogomet Ekosen Open turnir - SMZ

OZKMN Puconci pokalni prvaki Pomurja

V petek, 22. oktobra 2021, je v Pečarovcih v organizaciji KMN Pečarovci in ob pomoči SMZ ter Ekosen potekal drugi regijski turnir Ekosen Open za naslov pokalnega prvaka Pomurja v malem nogometu. Na turnirju se je pomerilo šest ekip, slavili pa so OZKMN Puconci. V finalu so z 2:1 premagali ekipo Slifas, oba pa sta se uvrstila v finalni turnir za naslov državnega prvaka, ki bo potekal prihodnje leto med najboljšimi ekipami posameznih regijskih turnirjev. 

V skupinskem delu so bile ekipe razdeljene v dve skupini. V skupini A so se pomerili Sebeborci, Avtohiša Meško (Murska Sobota) NK Kapela (Kapela), v skupini B pa Slifas (Murska Sobota), ŠD Tropovci Tišina in OZKMN Puconci.

POLFINALE:
NK Kapela 0:2 OZKMN Puconci
Slifas 7:4 Sebeborci

Za 3. mesto:
Sebeborci 3:0 (b.b.) NK Kapela 3:0

FINALE:
OZKMN Puconci 2:1 Silfas

Naj igralec: MITJA POREDOŠ (OZKMN Puconci)
Naj strelec: ROK BENCIK (Slifas)
Naj vratar: SANDI TEMLIN (OZKMN Puconci)

Zelo kakovosten turnir, ki ga je s svojo ekipo priredil Marino Hack, sta si ogledala tudi lastnik podjetja Ekosen Aleš Babič in vodja pokalnih turnirjev Ekosen open Viki Rep. Slednji si je hkrati ogledal kakovost in igro igralcev z namenom iskanja potencialnih reprezentantov Slovenije, ki bi potovali na Socca World Cup prihodnje leto aprila v Mehiki (Cozumel).

 

1. mesto: OZKMN PUCONCI
Sandi Temlin, Damjan Gyergyek, Nino Berke, Mitja Bokan, Benjamin Kamenica, Nino Novak, Mitja Poredoš, Luka Kapunovič in Boštjan Bačič.

OZKMN Puconci pokalni prvaki Pomurja - mali nogomet Ekosen Open turnir - SMZ
2. mesto: SILFAS
Erik Gergorič, Tomaž Pavel, Niko Barbarič, Peter Fašaler, Primož Šarkezi, Jožek Cener, Tilen Krenos, Rok Bencik, Rok Malačič, Tadej Gjergjek, Blaž Ošlaj in Anel Horvat.
Silfas - turnir za naslov pokalnih prvakov Pomurja - Ekosen Open - mali nogomet - SMZ

3. mesto: KMN SEBEBORCI
Matjaž Kuzma, Blaž Forjan, Nejc Jan Matis, Mario Madjar, Luka Lesjak, Aleks Vegi Kalamar, Alen Vegi Kalamer, Goran Žganar, Uroš Raker, Iztok Kerčmar in Miha Poredoš.

 

4. mesto: NK KAPELA
Dragan Topič, Jan Klobasa, Filip Janžek, Simon Kapinja, Mario Skuhala, Denis Karoli, Daniel Frčko, Darko Zorko, Viktor Belak, Matic Embreuš, Karel Šalamun in Lan Feguš Makovec.

NK Kapela - turnir za naslov pokalnih prvakov Pomurja - Ekosen Open - mali nogomet - SMZ