V Ligi ENA odigrane prve tekme!

V četrtek 21. septembra 2023 se je s tekmo aktualnih prvakov NK Kapela Ekosen IR paneli in ekipo Gornji Petrovci (skupina A) začela nova sezona Lige ENA. Prvaki so upravičili kvaliteto in izkušnje ter zmagali z visokih 6:1. Tekmo v Spodnjih Ivanjcih si je ogledalo lepo število gledalcev.

S tekmovanjem so začeli tudi v skupini B, kjer je prejšni četrtek novinec ŠD Hotič presenetil (4:2) vedno kvalitetno in izkušeno ekipo Bubka bar&Gofar tisk&Gostilna Pension Les iz Brežic.

Skupini C in D bosta tekmovanje izpeljali po turnirskem sistemu. Prvega od turnirjev je prejšnjo soboto gostila ekipa Posavje Mrtvice, ki je gostila ekipi FK Družba Apecs ter Gas bar ŠD LiK. Odigrane so bile 3 tekme, kjer so gostitelji in ekipa FK Družba Apecs osvojili 4 točke, ekipa Gas bar ŠD LiK pa bo poskušala svoje prve točke osvojiti že to soboto, ko bo gostila drugi turnir med ekipami skupine C.

Ekipa Smole bo gostila prvi turnir v skupini D in sicer prihajajočo soboto od 14:30 ure naprej na igrišču z umetno travo v Radovljici. Odigrane bodo tri tekme med gostitelji in ekipama Ljubljana in Vata Cajnarje iz Cerknice.

Ta teden bosta odigrani še naslednji tekmi:

četrtek, 05.10.2023 ob 20:00   Bubka bar&Gofar tisk&Gostilna Pension Les : KMN Maribor Ekosen (na stadionu NK Brežice v Brežicah)

četrtek, 05.10.2023 ob 20:00   Moravske Toplice : NK Kapela Ekosen IR paneli (na igrišču v Tešanovcih)

Vse rezultate, lestvice in razpored tekmovanja si lahko ogledate na tej povezavi!

 FK Družba Apecs

 

Gas bar ŠD LiK

 

Posavje Mrtvice