Državno pokalno prvenstvo SMZ premaknjeno na kasnejši termin

Vodstvo SMZ se je na izrednem sestanku danes dopoldne odločilo, da se Državno pokalno prvenstvo v malem nogometu 2017, ki je bilo predvideno to soboto, 1. 7. 2017, v TŠC Trate, odpove. Zaradi razmočenega stanja igrišč in slabih vremenskih napovedi smo žal primorani dogodek odpovedati in ga premakniti na kasnejši termin.

Odločitev ni bila lahka, vendar pa mora biti v prvi vrsti skrb za ohranjanje obstoječe športne infrastrukture. Prav tako je zelo pomembno zdravje igralcev, saj ne želimo tvegati kakšnih poškodb. Želimo si, da bi bil turnir mesto druženja, dobre volje, sklepanja novih prijateljstev in seveda odlične nogometne igre. Vsega tega ob napovedi neugodnega, deževnega vremena zagotovo ne bi bilo.

Vsem 22 prijavljenim članskim ekipam in 6 veteranskim se za nastalo situacijo opravičujemo. Odločitev je bila sprejeta za dobrobit vseh sodelujočih (lastnika športne infrastrukture, igralcev, ponudnika gostinskih storitev, navijačev).

Naknadni termin turnirja bo sporočen v čim krajšem možnem času (po uskladitvi termina s skrbnikom nogometnih igrišč v TŠC Trate – Občino Gornja Radgona). Ekipam, ki so plačale prijavnino, in bodo v novem terminu turnirja mogoče zadržane, bomo prijavnino seveda vrnili.