Tudi turnirji.com priporočajo državno pokalno prvenstvo 2017

Veseli nas naše sodelovanje z medijskim partnerjem, ki objavlja vse turnirje v malem nogometu na enem mestu in priporoča nastop tudi na državnem pokalnem prvenstvu 2017 Slovenske malonogometne zveze.

Vsi, ki igrate ali organizirate malonogometne turnirje, enostavno morate izkoristiti BREZPLAČNO ponudbo specializiranega portala in našega medijskega partnerja – www.turnirji.com.

Tu so pregledno in z vsemi potrebnimi podatki objavljeni VSI TURNIRJI V MALEM NOGOMETU v Sloveniji in na Balkanu – vsak trenutek čez 100 turnirjev za različne starostne kategorije, na različnih podlagah, z različnimi pravili …

Turnirje lahko enostavno najdete na več načinov:

 1. s pomočjo ZEMLJEVIDA, kjer so z zastavicami označene lokacije prihajajočih turnirjev z vsemi podatki.
 2. Še boljša je uporaba izvrstnega ISKALNIKA po turnirjih, ki nima konkurence!
  Želene turnirje namreč lahko iščete z  enim ali več iskalnimi paramatri naenkrat in sicer:

  1. Po REGIJI (Pomurje, Štajerska, Celjska, Dolenjska, Južna in Severna Primorska, Gorenjska, Osrednja Slovenija …)
  2. Po TIPU turnirja (mladi, člani, veterani, dekleta; trava, umetna trava, asfalt; trojke, 4+1, 5+1, 3+1 …)
  3. Po višini NAGRADNEGA SKLADA
  4. Po DATUMU – ČASOVNEM OBDOBJU igranja turnirjev
  5. Po KLJUČNIH BESEDAH ali DELIH BESED (vpišete ime ali del imena turnirja in dobite seznam)

Če organizirate turnir, ga lahko na portalu BREZPLAČNO OBJAVITE sami! S pomočjo avtomatskega obrazca, ki vas vodi po vseh obveznih poljih, bo vaš turnir potem enostavno najti z že omenjenim iskalnikom. Vpis poteka v treh korakih, ko ga zaključite dobite na vaš naslov potrditveni email, da bo v kratkem objavljen na portalu.


Vse kar morate storiti, da lahko uporabljate vsa ta orodja na portalu je, da se BREZPLAČNO in ENOSTAVNO REGISTRIRATE. (vnesete veljaven email na katerega dobite sporočilo za potrditev in aktivacijo registracije in že lahko uporabljate vse prednosti portala).

Hkrati pa z registracijo DOBITE ŠTEVILNE UGODNOSTI:
– lahko nabavite žoge Select v akciji plačaš 2 dobiš 3 žoge,
– nabavite pokale za turnir s popusti in brezplačno dostavo,
– kupite superge Kelme z največjimi popusti v Sloveniji ,
– koristite usluge partnerjev portala z velikimi popusti (oblikovanje in tisk Gofar, rafting in kampiranje ob Soči …

VKLJUČENI STE tudi v REDNA MESEČNA NAGRADNA ŽREBANJA  za več kot 150 € nagrad! Začetek vsakega meseca žreb izbere 5 uporabnikov, ki so opravili registracijo na portalu.

 

Poleg tega na portalu BREZPLAČNO objavijo tudi rezultate in poročila s turnirjev, zanimive prispevke povezane z malim nogometom, za vašo uporabo so pripravili OBRAZCE in PRAVILA za lažjo izvedbo turnirja in še veliko drugih koristnih informacij.

Preverite, registrirajte se in predstavite tudi vaš turnir na največjem portalu na Balkanu za malonogometne turnirje – www.turnirji.com – za vse turnirje: od odojka do 10.000 € nagrad!