Kdo podpira Slovensko malonogometno zvezo in ji pomaga?

Preden se slovenska malonogometna reprezentanca poda na svetovno malonogometno prvenstvo 2019, je prav, da omenimo in se javno zahvalimo vsem našim sponzorjem in partnerjem, brez katerih se prvenstva ne bi mogli udeležiti.

Kot veste, se Slovenska malonogometna zveza financira v največji meri s sponzorskimi sredstvi, nekaj malega pa tudi s članarinami in prijavninami.

Kdor pozna delovanje v društvih ali obvladuje kakšno podjetje, ve, kako pomembna so finančna sredstva za nemoten razvoj in potek delovanja. Nič drugače ni pri nas. Brez sponzorskih sredstev Slovenske malonogometne zveze ne bi bilo. Brez tistih podjetij in posameznikov, ki verjamejo viziji naše zveze oz. zaupajo ljudem, ki delujejo v njej, razvoja malega nogometa v tej meri, kot ga imamo danes, ne bi bilo. Ne bi bilo 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA, ljubljanske lige na umetni travi Lige Kodeljevo, ne bi pa se udeležili niti svetovnega prvenstva Socca World Cup, ki ga organizira International Socca Federation.

Predvsem svetovno prvenstvo, ki se ga bomo udeležili letos drugič, je prineslo velik finančni zalogaj. Oprema, tisk, letalske karte, namestitev, prehrana, prevozi, treningi, tekme … tu ne govorimo o par sto evrih, temveč o bistveno višjemu znesku.

Prav je, da na tem mestu spregovorimo o podjetjih, zaradi katerih sploh lahko potujemo na svetovno prvenstvo. V skoraj treh letih obstoja nam je pomagal marsikdo. Vsem se iskreno iz srca zahvaljujemo. Na tem mestu pa bi tokrat radi izpostavili tiste, ki so nam s finančnimi sredstvi omogočili nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu. Velika hvala za zaupanje in podporo.

 

Naši ponosni spoznorji so:

 

MENARD RA

Menard RA je družinsko podjetje, ki ga je leta 1978 ustanovil Berto Menard. Njihova osnovna dejavnost je bila takrat servisiranje bele tehnike in hladilnih sistemov, v treh desetletjih pa se je obrt razširila na trgovino, servis in montažo bele tehnike, hladilnih sistemov, toplotnih črpalk in klimatskih naprav znanih proizvajalcev: Gorenje, Candy, Bosch, Hoover, Beko, Mitsubishi, Toshiba, Panasonic, Daikin. V širok spekter dejavnosti se je vključila tudi lastna proizvodnja toplotnih črpalk, hladilno zamrzovalnih komor, kondenzacijskih sušilnic za les in zorilnic mesa. Gospod Berto je podjetje predal svojim trem sinom, ki ga uspešno vodijo še danes, Menard Ra pa je postalo podjetje, ki z znanjem in kakovostjo uspešno konkurira na trgu in je sposobno zadostiti zahtevam še tako zahtevnih strank.

SEEVIL

Podjetje Seevil, d. o. o., izposoja, prodaja in servisira vse vrste viličarjev že 25 let. Je ekskluzivni zastopnik Mitsubishi viličarjev za Slovenijo. Mitshubishijeve viličarje odlikuje visoka kakovost, robustnost in širok nabor uporabe. Glede na potrebe in zmožnosti se uporabniki lahko odločijo za najem ali nakup viličarja.

 

DELOS ZAPOSLOVANJE

DeloS zaposlovanje je kadrovska agencija, pri kateri se potrudijo najti pravo zaposlitev. Delodajalcem pomagajo tako, da izvedejo vse korake do novega delavca. Najprej skupaj z vami opredelijo kadrovske zahteve in ugotovijo, kakšno osebo potrebujete za delo. Nato ustrezno osebo poiščejo s pomočjo njihovih kadrovskih virov in v njihovi bazi iskalcev zaposlitve. Na podlagi razogovorov in testiranj za vas izberejo najustreznejše kandidate, jih napotijo k vam na razgovor, kjer se odločite za najprimernejšega. Ko pa kandidat začne z delom pri vas, poskrbijo še za vso dokumentacijo in zaposlitev.

 

MOJSTER JANEZ

Če potrebujete kakovosten tisk, vam priporočamo podjetje Mojster Janez, d. o. o. Tiskajo na športno kolekcijo, oblačila za prosti čas, izdelujejo športno konfekcijo, štartne številke, državne, navijaške, namizne in druge zastave, transparente, informacijske table in še več. Podjetje je po večini usmerjeno v grafiko, predvsem sitotisk in digitalni tisk na različne medije, športno konfekcijo in izdelke za pomoč pri izvedbi prireditev.

 

ŽITO PODRAVKA

Le kdo ne pozna odličnih kruhov in peciv izpod rok pekov skupine Žito? Pa zamrznjene hrane, bonbonov, čokolad, biskvitov, testenin, riža in še marsičesa. Skupina Žito poleg svojih kakovostnih izdelkov vlaga tudi v sponzoriranje športnih in kulturnih dogodkov nacionalnega pomena, vlagajo v humanitarno dejavnost, vezano na socialno ogrožene družine in otroke v stiski, skrbijo za trajnosten razvoj lokalnega okolja in imajo odgovoren odnos do narave.

 

TURK M&Z

Družinsko podjetje Turk M&Z vodita Meta in Zoran Turk iz Loške doline. Ustanovila sta ga leta 1994 in je eno izmed vodilnih proizvajalcev pritrdilcev vsadnih kuhinjskih pomivalnikov iz nerjavne pločevine v srednji in jugovzhodni Evropi. Podjetje se lahko pohvali z vrhunsko blagovno znamko Sink Solution in proizvodnjo steklenih pomivalnikov s podosami z majhnimi radiji. Meta in Zoran z veseljem vlagata v šport in podpirata razvoj rekreativnega malega nogometa.

 

Poleg sponzorjev pa ponosno predstavljamo tudi naše partnerje, s katerimi zelo dobro sodelujemo in kateri nam stojijo ob strani:

 

FIDA

Naš podpredsednik Matjaž je tudi ustanovitelj podjetja FIDA, v katerem proizvajajo vrhunsko športno opremo, ki jo razvijajo v sodelovanju z najboljšimi svetovnimi proizvajalci in vrhunskimi športniki. V Slovenski malonogometni zvezi smo navdušeni nad nogometnimi žogami, ki jih proizvaja FIDA.

 

TIKVIN OLI

Tikvin oli je znamka 100 % bučnega olja iz Prekmurja. Poleg odličnega bučnega olja proizvajajo še bučna semena, ki so odlično darilo ob posebnih priložnostih.

 

GOFAR TISK

V podjetju Gofar tisk iz Brežic oblikujejo celostne grafične podobe, kataloge, tiskovine ali spletne strani, oblikujejo celovito identiteto blagovne znamke. Njihova moč je v razumevanju razmerja med ceno in kakovostjo, ki ustvarjajo koherentno strategijo blagovne znamke.

 

PRIMA TRAVEL

Turistična agencija Prima Travel ponuja programe počitic in potovanj najbolj priznanih slovenskih in tujih organizatorjev. Pripravlja tudi posebej pripravljena potovanja po meri za skupine in posameznike, za Slovensko malonogometno zvezo pa urejajo rezervacije letalskih kart ter pripravljajo ugodne in zanimive pakete za navijače, da se nam lahko pridružijo na svetovnih prvenstvih.

 

ŠMITRANS

Šmitrans je družinsko podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja z avtobusnimi in kombi prevozi doma in po tujini. Slovenska malonogometna reprezentanca in delegacija se bosta do letališča na Dunaj in nazaj do Ljubljane peljali prav z njimi, ki ponujajo zelo dobro storitev po ugodni ceni.

 

SINTAL

Sintal je varnostna družba, ki izvaja storitve varovanja v Sloveniji brez podizvajalcev. Njihov moto je “Vaša varnost je naša skrb”. Zagotavljajo celovito ponudbo storitev varovanja oseb, premoženja in upravljanja zgradb ter imajo lasten razvoj naprav in storitev.

 

FOTOLENS.SI

Fotograf Aleš Cipot, ki je sicer uradni fotograf NK Mura, se z veseljem odzove na naša povabila in fotografira slovensko reprezentanco. Ponuja izjemno kakovostne fotografije različnih dogodkov (šport, poroke, portreti, koncerti itd.), ima odličen občutek za postavitev scene, usmerja postavitev ljudi, da na slikah izgledajo odlično ter v svoj objektiv ujame najbolj zanimive trenutke.

 

7 CAMICIE

7 Camicie je v svetu priznana italijanska blagovna znamka, znana po glamuroznih, kakovostnih in vsestranskih srajcah. Njihove ogrevalne majice pa nosi tudi slovenska malonogometna reprezentanca.

 

ŠPORT TV

Šport TV je že drugo leto medijski partner Slovenske malonogometne zveze. Na prvi in edini slovenski športni televiziji lahko spremljate skoraj da vsako športno panogo, prenašali pa bodo tudi tekme slovenske malonogometne reprezentance v živo.

 

BIZON EXPERT

Spletno stran Slovenske malonogometne zveze je postavilo podjetje Bizon Expert, ki ga vodi Nino Škalič. Strankam pomagajo pri strateških in pomembnih marketinških odločitvah. Izdelujejo in optimizirajo spletne strani in trgovine, upravljajo s spletnimi družbenimi omrežji, Facebook in Google oglaševanjem ter e-poštnim marketingom.

 

MAGSIS

Podjetje Magsis magnetni sistemi, d. o. o., nudi svetovanje in podporo na področju nakupa magnetnh materialov, magnetne tehnike in inženiringa. Izdelujejo magnete in magnetne sisteme od najenostavnejših do tehnično kompleksnih sistemov. Nudijo celotne rešitve v industrijskih panogah ter podporo pri tehnologiji, izključno po zahtevah strank.

 

STUDIO NAROBE

V Studiu Narobe oblikujejo in pripravijo promocijske materiale ter oglaševanje za celostno pormocijsko kampanjo.

 

ŠPORT LJUBLJANA

Javni zavod Šport Ljubljana je partner Slovenske malonogometne zveze pri ljubljanski malonogometni ligi na umetni travi – Ligi Kodeljevo. Zavod je bil ustanovljen z namenom upravljanja, urejanja in vzdrževanja športnih objektov, ki so v lasti ustanovitelja in in so namenjeni izvajanju letnega programa športa Mestne občine Ljubljana.

 

Zahvaliti se moramo tudi vsem podpornikom, ki nam nesebično pomagajo. Slovenska malonogometna zveza ni bila in nikoli ne bo v lasti enega posameznika. To je zveza ljudi, ki živijo za šport in ki jim ni vseeno za razvoj malega nogometa. Poleg ožjega vodstva vas je veliko takih, ki ste ogromno svojih prostih ur, časa in sredstev vložili v zvezo, ki ni samo naša, temveč je tudi vaša! Če kdo ve, kakšna odrekanja so potrebna v športu, vemo to mi, zato se na tem mestu zahvaljujemo vsem, ki prispevate svoj košček v mozaik zveze.

Na koncu pa moramo omeniti tudi vse igralce, ki so morali za pot delno prispevati tudi sami. Kljub temu, da je bil naš cilj fantom pokriti vse stroške, si tega žal nismo mogli privoščiti. Z velikim spoštovanjem pa smo spremljali njihove odzive, ko jim ni bilo težko pristaviti svojega deleža za to, da bodo na svetovnih zelenicah zastopali barve slovenske zastave. Ti fantje so dokazali, da je nogomet v prvi vrsti igra srca in duše in ne igra denarja.

Brez vseh vas ta zveza ne bi bila to, kar je.

Navijajte za nas na svetovnem prvenstvu in nas glejte na Šport TV.

Kdo smo? Slovenija!