Začetek spomladanskega dela Lige Kodeljevo

Ljubljana, 28. marec 2019 – Še nekaj dni nas loči do začetka spomladanskega dela Lige Kodeljevo. Vsak ponedeljek od 1. aprila dalje bomo na Kodeljevem od 17. ure spremljali zanimive tekme ekip, ki se borijo za naslov ljubljanskega prvaka. Trenutno na lestvici vodi ekipa Aleja – Finance, ji pa za vrat dihata ekipi Silvija trade & BMV ter Masterful.

V ponedeljek, 1. aprila, se bosta ob 17. uri pomerili drugouvrščena ekipa Silvija trade & BMV ter Žito Podravka, ob 17.50 sledi boj med GHV gradnje Realka in Greenline Yachts, obe ekipi imata na lestvici 12 točk. Ob 18.40 bo potekala napeta tekma med prav tako drugouvrščenimi Masterful ter prvouvrščenimi Aleja – Finance. Zadnja tekma 1. spomladanskega kroga pa bo na Kodeljevem odigrana ob 19.30 med Magsis – Solinair in G. P. Keras.

Lestvica pred začetkom spomladanskega dela Lige Kodeljevo

Pred začetkom spomladanskega dela na lestvici z 19 točkami vodi ekipa Aleja – Finance, na drugem mestu pa sta z 18 točkami ekipi Silvija trade & BMV in Masterful. Kot najboljša strelca sta se v jesenskem delu izkazala Tihomir Lazarević (Masterful) in Janez Mrak (Strmec) s 15 zadetki, na tretjem mestu pa je Vladan Petrović (GHV gradnje Realka) s 13 zadetki.

3. sezona Lige Kodeljevo se bo zaključila 10. junija s podelitvijo pokalov in medalj. Pot ekip do naslova prvaka pa lahko spremljate vsak ponedeljek od 17. ure naprej na Kodeljevem.