Filip Omerzu popeljal Bubko bar Gofar do vnovične zmage

Radovljica, 7. oktober 2017 – Na povratni tekmi v skupini A med ekipama Elmont Bled in Bubka bar Gofar Brežice so bili slednji za Gorenjce vnovič premočni. Tekmo so v gosteh dobili z 0:2 po zaslugi strelca obeh zadetkov Filipa Omerzuja, ki je trenutno s sedmimi zadetki najboljši strelec 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA. Jernej Blažič iz ekipe Elmont Bled priznava, da so nasprotniki na obeh tekmah zasluženo zmagali, Marko Golobič iz Bubke pa je vesel, saj so si s soigralci že priigrali vstopnico za napredovanje v osmino finala.    

 

»Vse pohvale nasprotniku, ki je na obeh tekmah zasluženo osvojil tri točke. Žal v prvem polčasu nismo izkoristili svojih priložnosti, kar so gostje izkoristili in nas znali kaznovati z zadetkom. Svojo priložnost za napredovanje bomo iskali na zadnjih dveh tekmah, na katerih bomo morali pokazati več. Vsem gledalcem se v imenu ekipe Elmont Bled zahvaljujem za obisk in podporo,« je po tekmi sporočil Jernej Blažič iz Elmont Bleda.

Bubka bar Gofar Brežice so bili tudi v drugo pretrd oreh za Gorenjce. foto: Edi Gašperin

Marko Golobič, vodja ekipe Bubka bar Gofar Brežice, je dejal: »Tekmo smo zasluženo dobili in tako smo že uvrščeni v osmino finala. Oba zadetka je uspešno zadel Filip Omerzu. V vratih smo imeli še tretjega vratarja v treh tekmah in tudi on se je odločni izkazal. Nasprotniku nismo veliko dopustili, lahko pa bi zadeli še kakšen zadetek več.«

 

Elmont Bled 0:2 (0:1) Bubka bar Gofar Brežice

skupina A

strelec zadetkov: Filip Omerzu (2×)